NatraTone

NatraTone ble til ved et samarbeid mellom to kvinner, hvor en av dem var spesialist på inkontinens. Begge ønsket å lage en naturlig, diskret løsning mot inkontinens som kunne selges over disk. På den måten kunne travle kvinner ta hånd om problemet hjemme når det passet henne.

De laget et program basert på de siste forskningsresultatene på området, og samtidig utviklet de et hjelpemiddel som de ga navnet NatraTone. NatraTone er uten BPA og ftalater og hjelper kvinnen å gjenkjenne de riktige musklene og til å øke effekten av treningen i programmet. Konseptet og det opprinnelige designet til NatraTone startet på New Zealand og ble tatt med til USA i 2007 for videre utvikling.

I 2008 kom en uavhengig tredjepart inn og gjorde en pilotstudie som viste at 80% av kvinnene som prøvde NatraTone opplevde en positiv effekt. Etter dette ble NatraTone utviklet videre og det ble lagt stor vekt på at den skulle være ergonomisk riktig, og at den kunne lages i ett stykke, slik at den hadde myke, glatte kanter.

Det ferdige produktet, inkludert program og selve utstyret, ble gjort helt ferdig, og i 2012 fikk NatraTone det Europeiske CE-merket. I 2013 fikk NatraTone det Amerikanske FDA merket. Fremdeles produseres NatraTone i USA. En prosentandel av salget går til å støtte ulike formål for å hjelpe kvinner og barn.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.