Caya

Caya består av et pessar som er laget for å passe de fleste kvinner, og en prevensjongel som skal brukes sammen med pessaret. Caya pessar kommer i én standard størrelse, og fasongen har blitt til etter over 10 år med produktutvikling. Kvinnens anatomi har stått i sentralt i utviklingen av pessaret, og Cayas unike, ergonomiske form har blitt testet i kliniske forsøk. Tilbakemeldingene har vært svært positive, og kvinner synes Caya er komfortabelt, enkelt i bruk og effektivt.

Cayas design er unik. En nylonkant erstatter den tradisjonelle metallringen som finnes i andre pessarer, noe som gir svært god komfort og effektiv fleksibilitet når Caya skal settes på plass eller tas ut. Samtidig gjør nylonkanten at pessaret er sterkt nok, og svært effektivt. Caya kan enkelt tas ut ved hjelp av en fordypning i front som man setter pekefingeren inn i og enkelt fjerner pessaret.

Caya kommer kun i en størrelse, og den passer de fleste kvinner. Caya er et supert alternativ for kvinner som ikke kan bruke hormoner, ikke ønsker hormonelle prevensjonsmidler eller kanskje har sjeldnere sex, og ønsker en «der og da»-løsning som de kan kontrollere.

Caya produseres i Tyskland av Kessel Medintim GmbH.

Kessel Medintim:
– Grunnlagt i 1987
– Selskapets grunnleggere: Gertrud Halberstadt, Dr. Knut Hoffmann, Martin Kessel
– Selskapets hjemland: Tyskland
– Eier og CEO: Martin Kessel
– Selskapet forsker, utvikler, produserer og distribuerer medisinsk utstyr for prevensjon og seksuell helse.
– Sertifisert etter CE ISO 13485 fra 2005 som produsent av medisinsk utstyr
– Med kvalifiserte partnere distribuerer selskapet produktene sine til mer enn 45 land.
– Produktene er tilgjengelige i Europa, Midt-Østen, Asia, Australia, Afrika og Nord-Amerika

Distributør av Caya i Norge er Tafre AS. Les mer på http://tafre.no/caya/